Vevkurs - Tangentvev/bordvev

kr3,100.00

Å veve på tangentvev (bordvev)

På dette kurset vil det være fokus på veving på tangentvev. Tangentvevene tar lite plass og passer godt hvis man har lite plass. Det er derfor flere og flere som velge å skaffe seg en tangentvev. Det fins ulike tangentvever på markedet, alt fra Monica- og Lauritz-vev som var vanlig på 70-tallet og de mer «moderne» fra for eksempel Lôuet og Ashford. Tangentvevene egner seg godt til å få oversikt over vevprosessene. På kurset vil du lære om veving og få en forståelse av hvordan en vev er bygd opp, samt hvordan du setter opp en vev (få på renning på veven og komme i gang). I løpet av kurset vil du lære om noen vevteknikker og veve ett til tre mindre produkt (putetrekk, skjerf, løper etc.).


Hvis du har egen bordvev/tangentvev, kan du velge å bruke den på kurset. På Selbu spinneri forhandler vi tangentvever fra Loûet og bordvever fra Kromski & sons som blir brukt på kurset. Som deltaker på våre vevkurs får du tilgang på vevene mellom kursdagene, og bruke vevstua opptil en uke etter kurset for å veve ferdig prosjekter.


Maks. 4 deltakere.


Tidspunkt:

Fredag 2. september 2022 kl. 18-21, lørdag 3. september 2022 kl. 10-15, søndag 4. September 2022 kl. 10-15 (totalt 16 timer).Pris: 3 100 NOK

(Materialer kommer i tillegg)