Sonata med bag

kr6,800.00
legger i handlekurv… Varen er lagt til

Smart, klassisk og lekker rokk! Rokken Sonata fra Kromski er en moderne skipsrokk med to pedaler og godt moment i hjulet. Rokken er stødig, med et vakkert, klassisk design, med dreide detaljer. Med innebygde snelleholdere (lazy kate) og totalt tre sneller inkludert, er dette en komplett rokk. Medsmarte løsninger er denne rokken sammenleggbar og lett å sette opp og legge sammen. Denne kommer med oppbevaringsbag som kan bæres som ryggsekk.  Denne rokken passer godt for både nybegynnere og viderekommende spinnere.


Sammen med rokken inneholder pakken

Tre sneller

En oljeflaske

En trådhentekrok

Monteringsinstruks


Montering og frakt:

Inklurdert i prisen er montering eller frakt. Har du mulighet for å komme innom oss i Klæbu, vil vi gjerne hjelpe deg med montering og prøvespinning. Om du bor et stykke unna, sender vi rokken uten ekstra kostnad, men da må du montere rokken selv.


Kromskis produkter er laget i vakker, bærekraftig produsert europeisk svartor. Rokken Sonata er tilgjengelig i lys finish, valnøtt og mahogny finish hos oss. 


NB! Vi har nettopp bestilt flere av disse (18.11.2021), og de sendes fra Kromski & sons i Polen snart. Det kan derfor ta noen uker før de er tilgjengelige i vår butikk.

Videos Hide Videos Show Videos