Kromski Fantasia rokk

kr5,900.00
legger i handlekurv… Varen er lagt til

Vakker, solid og god å spinne på! Rokken Fantasia fra Kromski er en moderne skipsrokk med to pedaler og godt moment i hjulet. Rokken er solid og stødig, med et stilrent, minimalistisk design. Med innebygde snelleholdere (lazy kate) og totalt tre sneller inkludert, er dette en komplett rokk. Etter montering er denne klar til å spinne og tvinne eget garn! Denne rokken passer godt for både nybegynnere og viderekommende spinnere.


Sammen med rokken inneholder pakken

Tre sneller

En oljeflaske

En trådhentekrok

Monteringsinstruks


Montering og frakt:

Inklurdert i prisen er montering eller frakt. Har du mulighet for å komme innom oss i Klæbu, vil vi gjerne hjelpe deg med montering og prøvespinning. Om du bor et stykke unna, sender vi rokken uten ekstra kostnad, men da må du montere rokken selv.


Kromskis produkter er laget i vakker, bærekraftig produsert europeisk svartor. Rokken Fantasia er tilgjengelig i lys finish og valnøtt finish hos oss. Ønsker du å bestille varianten i ubehaldet ask (unfinished), ta kontakt på mail: post@selbuspinneri.no


NB! Vi har nettopp bestilt flere av disse (18.11.2021), og de sendes fra Kromski & sons i Polen snart. Det kan derfor ta noen uker før de er tilgjengelige i vår butikk.

Videos Hide Videos Show Videos